Indbydelse til medicinhåndteringskursus april 2022

Nye regler i forbindelse med medicinhåndtering giver en markant ændring for hesteejere i forbindelse med behandling af deres egne dyr.

Efter den 28. Januar 2022 vil det kun være dyrlægen, som kan udelukke en hest fra konsum i forbindelse med anvendelse af ikke godkendt medicin. Hvis din hest er udelukket fra konsum, behøver du ikke at bestå medicinhåndteringskursus.

Samtidig strammes der op på udleveringsreglerne til f.eks. genbehandlinger og ormekure. Det betyder, at hesteejere, medmindre de har gennemført et medicinhåndteringskursus eller har haft min. et halvt års erhvervserfaring med medicinering af dyr inden 1. januar 2007, IKKE selv må give deres heste medicin som hidtil.

HESTEPRAKSIS HIMMERLAND AFHOLDER
MEDICINHÅNDTERINGSKURSUS TORSDAG D. 21. APRIL 2022 KL.17-21

Kursus er opbygget i to moduler.

Første modul er et online teoretisk modul, som sluttes af med en prøve. Udbyderen af online kurset fremsender vejledning, brugernavn og adgangskode i starten af januar. Herefter har man ca.14 dage til at gennemføre den teoretiske del. Den teoretiske prøve skal være bestået før, man kan deltage i den praktiske del på klinikken.

Andet modul, den praktiske del afholdes hos Hestepraksis Himmerland, Nymarken 18, Ullits, 9640 Farsø den 21. april 2022 kl. 17-21.

Efter endt og bestået kursus får alle deltagerne et kursusbevis.

Tilmelding sker ved at sende kontakt info pr mail: navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og mailadresse til helle@hesthim.dk senest d. 25. marts 2022 Pris pr. deltager kr.1350,-