At få en hoppe ifolet er en tillidssag mellem hoppeejer og dyrlæge, og det kræver et godt samarbejde.
Vores motto er “flest føl til færrest penge”. Reproduktion har i mange år været min store interesse, og jeg har 29 års erfaring, ikke kun indenfor inseminering men også indenfor naturlig bedækning.
Vi arbejder med stort set alle problemstillinger, manglende brunst, follikelkontrol, svaberprøve, biopsier, caslich operation, ufrugtbarhedsbehandling(børskylning), drægtighedsscanning, klemning af tvillingedrægtigheder, scanning/monitorering i sendrægtighed m.m.

Vi tilbyder igen i 2021 inseminering med både køle- og frostsæd.

Kølesæd
Drejer det sig om kølesæd, kan det enten foregå på hjemadressen eller på en af de inseminerings-/hingstestationer, hvor vi kommer på faste ugedage.  På stationerne foretages bestilling af sæd og inseminering af den ansvarlige inseminør på hingstestationen. Vi kommer regelmæssigt på Stald Rockland, Stutteri Nexen og Støvring Hingstedepot.
Foregår insemineringen derhjemme, så skal hoppeejer selv stå for at bestille sæd og hente den hjem til adressen, hvor insemineringen skal foretages.

Frostsæd
Inseminering med frostsæd sker kun på klinikken. Der scannes 3-4 gange i døgnet for at optimere insemineringstidspunktet. Hopperne opstaldes i bokse med masser af lys og luft. Det er kun muligt at have dem stående i de dage, hvor de er i brunst. Der fodres med hø, krybbefoder medbringes.
Kontakt os pr. telefon eller mail, så finder vi den rette løsning for dig og din hoppe.